Mutti Sos z pomarańczowych pomidorów i czerwonej papryki z serem Pecorino Romano i migdałami 180 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 8005110001598
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać śladowe ilości innych ORZECHÓW.
Produkt bezglutenowy.
Składniki
błonnik roślinny (marchwiowy, bambusowy, grochowy, ziemniaczany)
skrobia z tapioki
MIGDAŁY 3,3 %
olej słonecznikowy
przecier z pomarańczowych pomidorów 40 %
cebula szalotka
SER z mleka owczego - Pecorino Romano ChNP* 4 %
pieprz czarny
tymianek
cukier
czerwona papryka 25 %
naturalne aromaty
*ChNP - Chroniona Nazwa Pochodzenia
oliwa z oliwek
sól
Marka
Mutti
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos z pomarańczowych pomidorów i czerwonej papryki z serem Pecorino Romano ChNP* i migdałami. Pasteryzowany.
*ChNP - Chroniona Nazwa Pochodzenia.
Zalecenia dla alergików
Migdały - Zawiera
Orzechy nerkowca - Może zawierać
Orzechy laskowe - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland - Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać
Orzeszki pekan - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Orzechy włoskie - Może zawierać
Orzechy brazylijskie - Może zawierać
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 60
Szerokość - 60
Wysokość - 101
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Mutti S.p.A.
Via Traversetolo, 28
43022 Montechiarugolo,
Parma,
Włochy
Adres zwrotny
Mutti S.p.A.
Via Traversetolo, 28
43022 Montechiarugolo,
Parma,
Włochy
Kontakt
Mutti S.p.A.
Adres kontaktowy
Via Traversetolo, 28
43022 Montechiarugolo,
Parma,
Włochy
Waga od dostawcy
Gross Weight - 350
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
|---|---|
| Energia | 968 kJ / 231 kcal |
| Tłuszcz | 21 g |
| w tym kwasy nasycone | 2,7 g |
| Węglowodany | 5,6 g |
| w tym cukry | 5,1 g |
| Błonnik | 2,66 g |
| Białko | 2,9 g |
| Sól | 1,8 g |