1 szt - 0,220 kg
Kod kreskowy: 7622210811783
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 30 %
miazga kakaowa
serwatka w proszku (z mleka)
tłuszcz kakaowy
tłuszcz mleczny
emulgator (lecytyny sojowe)
orzechy laskowe (23 %)
cukier
pasta z orzechów laskowych
odtłuszczone mleko w proszku
aromat
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać inne orzechy oraz pszenicę.
Cechy
od ponad 25 lat na polskim rynku
pyszne całe orzechy
wyjątkowy smak i chwila przyjemności
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czekolada mleczna z całymi orzechami laskowymi.
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 16
Szerokość - 285
Wysokość - 92
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres zwrotny
Mondelez Polska Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Infolinia 801 066 006
Kontakt
Mondelez Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Waga od dostawcy
Waga brutto - 234
Dodatki
Flavours - Contains
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 066 006
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 21 - Tektura płaska
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 10 x 22 g.
Adres dystrybutora
Mondelez Polska Sp. z o.o.,
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Infolinia 801 066 006
opłata według taryfy operatora
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 22 g | %* / 22 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2340 kJ | 515 kJ | 6 % |
Wartość energetyczna | 562 kcal | 124 kcal | 6 % |
Tłuszcz | 37 g | 8,1 g | 12 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g | 3,3 g | 16 % |
Węglowodany | 47 g | 10 g | 4 % |
w tym cukry | 46 g | 10 g | 11 % |
Błonnik | 3,6 g | 0,8 g | - |
Białko | 8,5 g | 1,9 g | 4 % |
Sól | 0,29 g | 0,06 g | 1 % |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
1 rządek ≈ 22 g. Opakowanie zawiera 10 x 22 g. |