1 szt - 0,022 kg
Kod kreskowy: 8000500224281
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
krem do smarowania z ORZECHAMI LASKOWYMI i kakao 81,5 % (cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE (13 %), MLEKO odtłuszczone w proszku (8,7 %), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (7,4 %), emulgator: lecytyny (SOJA), wanilina)
chrupki PSZENNE 2 % (mąka PSZENNA, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, drożdże, sól, MLEKO odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyny (SOJA), białka PSZENNE, białka MLEKA)
PSZENNY wafelek 16 % (mąka PSZENNA, drożdże, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, sól, MLEKO odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyny (SOJA), białka PSZENNE, białka MLEKA)
Marka
Nutella
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Chrupiący pszenny wafelek wypełniony kremem do smarowania z orzechami laskowymi i kakao oraz chrupkami pszennymi.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Jęczmień - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Folia kurczliwa
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
ul. Wiertnicza 126
02-952 Warszawa
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
ul. Wiertnicza 126
02-952 Warszawa
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126
02-952 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 20
Szerokość na półce - 40
Wysokość na półce - 140
Waga od dostawcy
Waga brutto - 23
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 20
Wysokość - 140
Szerokość - 40
Opakowanie handlowe
GTIN - 08000500380949
Opakowanie logistyczne
GTIN - 08000500329863
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | Sztuka (22 g) | %* sztuka |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 2177/521 | 479/115 | 6 |
Tłuszcz (g) | 27 | 5,9 | 8 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 9,5 | 2,1 | 11 |
Węglowodany (g) | 60,7 | 13,4 | 5 |
w tym cukry (g) | 47,1 | 10,4 | 12 |
Białko (g) | 7,2 | 1,6 | 3 |
Sól (g) | 0,559 | 0,123 | 2 |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) |