1 szt - 0,350 kg
Kod kreskowy: 8000500426494
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
syrop ryżowy w proszku
cukier
ORZECHY LASKOWE 13 %
emulgator: lecytyny (SOJA)
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7,4 %
sól
olej palmowy
aromaty
ciecierzyca
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać MLEKO, ponieważ produkt jest wytwarzany w fabryce wykorzystującej mleko.
Marka
NUTELLA PLANT-BASED
Pozostałe informacje
350 g e ≈ 23 x 15 g
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Orzechy laskowe - Zawiera
Soja - Zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: patrz data na wieczku.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 24
Min. temp. °C - 18
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550
Opłata według stawek operatora,
www.ferrero.pl,
serwis.konsumencki@ferrero.com
nutella.com
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
www.ferrero.pl
nutella.com
serwis.konsumencki@ferrero.com
Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 105
Głębokość na półce - 88
Szerokość na półce - 79
Waga od dostawcy
Waga brutto - 560
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 79
Głębokość - 88
Wysokość - 105
Dodatki
Additives - Zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Telefon kontaktowy
Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550
Email kontaktowy
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres internetowy
nutella.com
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 15 g | Na porcję %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ/kcal) | 2229/534 | 534/80 | 4 |
Tłuszcz (g) | 31,8 | 4,8 | 7 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 11,0 | 1,7 | 9 |
Węglowodany (g) | 53,4 | 8,0 | 3 |
w tym cukry (g) | 45,4 | 6,8 | 8 |
Białko (g) | 6,8 | 1,0 | 2 |
Sól (g) | 0,071 | 0,01 | 0 |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). |