Ocet sakura do sushi 500ml
Udostępnij na FacebookuOcet ryżowy to niezbędny produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnie azjatycką. Otrzymywany jest on na bazie fermentacji ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy spirytusowe. To postawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs i sałatek.
1 szt - 0,500 litr
Kod kreskowy: 5908235060910
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
syrop fruktozowy,
woda,
cukier,
ocet,
sól,
substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Chiny
Adres producenta
Dystrybucja:
UNIFOOD M.Laskowski,R.Jóźwiak s.c
ul.Wolska 84/86
01-141 Warszawa
www.unifood.com.pl
Adres zwrotny
Dystrybucja:
UNIFOOD M.Laskowski,R.Jóźwiak s.c
ul.Wolska 84/86
01-141 Warszawa
www.unifood.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 118kcal / 495 kJ |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 27,6 g |
w tym cukry | 20 g |
Białko | 0 g |
Sól | 1,05 g |