1 szt - 0,154 kg
Kod kreskowy: 7622202331381
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
MOŻE ZAWIERAĆ MLEKO.
Składniki
skrobia PSZENNA
syrop glukozowo-fruktozowy
mąka PSZENNA
olej palmowy
substancje spulchniające (węglany sodu, węglany amonu)
sól
cukier
emulgator (lecytyny SOJOWE)
olej rzepakowy
aromaty
Marka
Oreo
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ciastka z nadzieniem o smaku waniliowym (29 %).
Dodatkowe informacje
www.snackmindful.com
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Propozycja podania - Najlepsze z mlekiem.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem.
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres zwrotny
Mondelez Polska sp. z o.o.
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
eu.mondelezinternational.com
www.oreo.eu
Infolinia: 801 066 006
Adres kontaktowy
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Kontakt
Mondelez Polska sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 187
Głębokość na półce - 45
Wysokość na półce - 45
Waga od dostawcy
Waga brutto - 156
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 45
Głębokość - 45
Szerokość - 187
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy - Zawiera
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 066 006
Adres dystrybutora
Mondelez Polska sp. z o.o.,
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Infolinia: 801 066 006 (opłata według taryfy operatora)
eu.mondelezinternational.com
www.oreo.eu
Adres internetowy
www.oreo.eu
eu.mondelezinternational.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 22 g | %** / 22 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2029 kJ | 446 kJ | 5 % |
Wartość energetyczna | 484 kcal | 106 kcal | |
Tłuszcz | 20 g | 4,5 g | 6 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,2 g | 1,1 g | 6 % |
Węglowodany | 69 g | 15 g | 6 % |
w tym cukry | 33 g | 7,3 g | 8 % |
Błonnik | 1,8 g | 0,4 g | - |
Białko | 5,5 g | 1,2 g | 2 % |
Sól | 0,77 g | 0,17 g | 3 % |
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |