1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5908235060835
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mąka pszenna,
woda,
drożdże,
sól
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Panko jest to panierka, której korzenie pochodzą z Japonii. Dzięki panierce panko, obtoczone w niej mięso mniej wchłania tłuszcz oraz staje się znacznie bardziej chrupiące. Panierka idealnie nadaje się do przygotowania filetów z kurczaka, kotletów schabowych, a nawet krewetek i warzyw.
Adres producenta
UNIFOOD M.Laskowski, R.Jóźwiak s.c.
01-141 Warszawa
ul. Wolska 84/86
Adres zwrotny
UNIFOOD M.Laskowski, R.Jóźwiak s.c.
01-141 Warszawa
ul. Wolska 84/86
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1642 kJ / 352 kcal |
Tłuszcz | 3,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 75,3 g |
w tym cukry | 4 g |
Białko | 13,7 g |
Sól | 0,3 g |