Parówki z cielęciną
Udostępnij na FacebookuParówki cielęce. Kiełbasa homogenizowana, produkt wedzony- parzony. Skład: mięso wieprzowe, mięso cielęce, woda, sól, przyprawy naturalne i ich ekstrakty, stabilizator- cytrynian sodu, peciwutleniacz- izoaskorbinian sodu, konserwant- azotyn sodu.
1 kg
Kod kreskowy: 2915664
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mięso wieprzowe 51% %, tłuszcz wieprzowy,
skórki wieprzowe,
woda,
mięso cielęce 3%,
sól,
błonnik bambusowy,
białko sojowe,
syrop glukozowy,
ekstrakt przypraw,
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy,
aromat sera,
mleko łącznie z laktozą,
stabilizatory : trifosforany, difosforany, cytrynian sodu,
mleczan sodu,
przeciwutleniacze : izoaskorbinian sodu,
askorbinian sodu,
regulator kwasowości cytrynian potasu,
dekstroza ,
barwnik : koszenila.
Marka
" Peklimar "
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od 2 °C do 8 °C
Adres producenta
Peklimar
Umienino-Łubki 5
09-412 Nowe Proboszewice
Adres zwrotny
Peklimar
Umienino-Łubki 5
09-412 Nowe Proboszewice