1 szt - 0,114 kg
Kod kreskowy: 5903796783773
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
świeże zielone chilli 30%,
trawa cytrynowa 17,80%,
czosnek,
szalotka,
sól,
galingale,
przyprawy (kolendra, kumin),
galangal,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Opis produktu
Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Adres producenta
Beagley Copperman
ul. Aleja Józefa Grzecznarowskiego 2
26-600 Radom
Adres zwrotny
Beagley Copperman
ul. Aleja Józefa Grzecznarowskiego 2
26-600 Radom
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 355 kJ / 85 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe | <0,5 g |
Węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 6,3 g |
Białko | 3 g |
Sól | 11 g |