1 szt - 0,114 kg
Kod kreskowy: 5903796783766
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
suszone czerwone chilli 20%,
czosnek 20%,
szalotka 18%,
sól,
przyprawy (kolendra, kminek),
trawa cytrynowa,
galingale,
kurkuma,
galangal,
regulator kwasowości:kwas cytrynowy,
liście limonki
Opis produktu
Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Adres producenta
Beagley Copperman
ul. Aleja Józefa Grzecznarowskiego 2
26-600 Radom
Adres zwrotny
Beagley Copperman
ul. Aleja Józefa Grzecznarowskiego 2
26-600 Radom
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Dodatki dietetyczne / kg |
---|---|
Wartość energetyczna | 403 kJ / 96 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
Węglowodany | 15 g |
w tym cukry | 8,2 g |
Białko | 3,6 g |
Sól | 14 g |