1 szt  - 0,114 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5903796783766                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
suszone czerwone chilli 20%,
czosnek 20%, 
szalotka 18%, 
sól, 
przyprawy (kolendra, kminek),
trawa cytrynowa, 
galingale, 
kurkuma, 
galangal, 
regulator kwasowości:kwas cytrynowy, 
liście limonki
Opis produktu
Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji. 
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry? 
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Adres producenta
Beagley Copperman
ul. Aleja Józefa Grzecznarowskiego 2
26-600 Radom
Adres zwrotny
Beagley Copperman
ul. Aleja Józefa Grzecznarowskiego 2
26-600 Radom
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Dodatki dietetyczne / kg | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 403 kJ / 96 kcal | 
| Tłuszcz | 1,3 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe | 0,3 g | 
| Węglowodany | 15 g | 
| w tym cukry | 8,2 g | 
| Białko | 3,6 g | 
| Sól | 14 g | 
 
            