1 szt - 0,160 kg
Kod kreskowy: 4820088412306
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
wzmacniacz smaku E 621
cukier biały
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
barwniki (karmin, ekstrakt z papryki)
woda
substancje konserwujące (E 202, E 211)
*litera (B) lub (C) umieszczona obok numeru partii „L" informuje, który kawior został użyty do produkcji produktu
żółtko JAJA w proszku
aromat wędzonego łososia
emulgatory (E1450, E 1422)
mięso mielone z solonego ŁOSOSIA (Salmo salar) (12 %)
sol kuchenna
solona ikra RYBIA (śledź (Clupea harengus) (B) lub gromadnik (Mallotus villosus) (C))* (18 %)
stabilizatory (guma tara, guma ksantanowa)
odtłuszczone MLEKO w proszku
olej słonecznikowy rafinowany, dezodoryzowany
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać SKORUPIAKI.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta kawiorowa. Produkt z kawiorem z ryby oceanicznej i łososiem. Pasteryzowany. Pakowany próżniowo.
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Ryba - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - -3
Przygotowanie i stosowanie
Produkt do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od -3°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C i spożyć w ciągu 48 godzin (h).
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 59
Szerokość - 86
Głębokość - 86
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Aquafrost LTD
ul. 1-E Tsentralna 19
Burłacza Bałka
68000 Czarnomorsk, Ukraina
tel. 0800 60 48 23
www.vodnyj-svit.ua
Adres zwrotny
Nickal Sp. z o.o.,
Marywilská 26,
03-228 Warszawa,
tel: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 68 71,
info@nicka.pl,
www.nickal.pl
Adres kontaktowy
Marywilská 26,
03-228 Warszawa
Kontakt
Nickal Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
+48 22 612 68 77
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Email kontaktowy
info@nicka.pl
Adres internetowy
www.nickal.pl
Adres importera
Nickal Sp. z o.o.,
Marywilská 26,
03-228 Warszawa,
tel: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 68 71,
info@nicka.pl,
www.nickal.pl
Numer fax
+48 22 612 68 71
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Mallotus villosus
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1590 kJ / 385 kcal |
Tłuszcz | 36 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4 g |
Węglowodany | 11 g |
- w tym cukry | 4,6 g |
Białko | 4,2 g |
Sól | 3 g |