1 kg
Kod kreskowy: 2892510030008
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
PASTA MAKRELOWA
Składniki
Składniki: MAKRELA (Scomber scombrus) wędzona (50%), kawałki MATIAS (Clupea harengus), tłuszcz roślinny utwardzony, sos sałatkowy(woda,olej roślinny, ocet, cukier, ŻÓŁTKO JAJ w proszku, sól, GORCZYCA, substancje zagęszczające: E1414, E412, E410, E415, substancje konserwujące: E202, E211, przyprawy), galareta, koncentrat pomidorowy, sól, przyprawy, substancje konserwujące: benzoesan sodu i sorbinian potasu.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 6 °C
Nazwa producenta
RYBHAND
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,0 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 12,3 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,9 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,5 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 5,6 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 30 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1332 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 322 kcal/100g |