Pasta pantai zielona curry
Udostępnij na FacebookuPasta curry o autentycznym, aromatycznym i pikantnym smaku i niezapomnianym aromacie. Pasta stanowi bazę do dań kuchni tajskiej, może być używana również do marynowania i doprawiania mięs oraz warzyw. Znakomita z w połączeniu z mleczkiem kokosowym w zupach
1 szt - 0,114 kg
Kod kreskowy: 8850058008082
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
trawa cytrynowa,
30% zielone chilli,
czosnek,
sól,
laos,
szalotka,
skórka limonki kaffir,
nasiona kolendry,
kminek,
przeciwutleniacz E330 (kwasek cytrynowy),
proszek kurkumy
Przechowywanie
Przechowywać w warunkach otoczenia.
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
BEAGLEY COPPERMAN S.C Radom ul. Grzecznarowskiego 2, 26 - 600 Radom
Adres zwrotny
BEAGLEY COPPERMAN S.C Radom ul. Grzecznarowskiego 2, 26 - 600 Radom
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 65kj/270 kcal |
tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 6,5 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 2,9 g |
sól | 10,1 g |