Pasta pantai żółta curry
Udostępnij na FacebookuPasta curry o autentycznym, aromatycznym i pikantnym smaku i niezapomnianym aromacie. Pasta stanowi bazę do dań kuchni tajskiej, może być używana również do marynowania i doprawiania mięs oraz warzyw. Znakomita z w połączeniu z mleczkiem kokosowym w zupach
1 szt - 0,114 kg
Kod kreskowy: 8850058008099
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
szalotka,
trawa cytrynowa,
czerwone chilli (15%),
sól,
galangal,
kurkuma w proszku,
curry w proszku (2%),
nasiona kolendry,
skórka limonki,
kminek,
regulator kwasowości E 330(KWASEK CYTRYNOWY),
cynamon
Przechowywanie
Przechowywać w warunkach otoczenia.
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
BEAGLEY COPPERMAN S.C Radom ul. Grzecznarowskiego 2, 26 - 600 Radom
Adres zwrotny
BEAGLEY COPPERMAN S.C Radom ul. Grzecznarowskiego 2, 26 - 600 Radom
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 410kj/98 kcal |
tłuszcz | 3,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 7,7 g |
w tym cukry | 0,6 g |
białko | 4,2 g |
sól | 16,15 g |