Pasta Pastella Lisner z makreli
Udostępnij na FacebookuWyborna pasta kanapkowa z makreli jest doskonała do smarowania pieczywa. Makrela stanowi bogate źródło białka oraz witaminy A i D. Te cechy z pewnością doceni każdy, kto dba o prawidłowe odżywianie.
1 szt - 0,080 kg
Kod kreskowy: 5900344035032
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Lisner
Składniki
olej rzepakowy
makrela wędzona 21% (Scomber scombrus)*
woda
chudy ser twarogowy z jogurtem
cukier
koncentrat pomidorowy
glukoza
przyprawy
gorczyca mielona
sól spożywcza
żółtko jaja w proszku
ocet spirytusowy
regulatory kwasowości: kwas mlekowy i kwas cytrynowy
substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa
substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu
aromat
*Złowione w Północno-Wschodnim Altantyku (FAO 27) za pomocą sieci okrążających i podrywek.
Adres firmy
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Nazwa firmy
Lisner Sp. z o.o.
Adres zwrotny
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Adres producenta
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 77
Szerokość - 77
Głębokość - 39
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900344800067
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Ryba - Zawiera
Mleko - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Tekst dotyczący alergenów
W zakładzie przetwarzane są również: skorupiaki, gluten, seler i soja.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta z makreli
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 2004 kJ/486 kcal |
Tłuszcz | 48,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,1 g |
Węglowodany | 7,1 g |
w tym cukry | 5,4 g |
Białko | 5,6 g |
Sól | 1,7 g |