Pasta Thai Hertiage Curry czerwona
Udostępnij na FacebookuCzerwona pasta curry sporządzona jest na bazie czerwonej papryki chili, z dodatkiem egzotycznej przyprawy galangal, czosnku i cebuli. Galangal o imbirowo-korzennym smaku ma właściwości lecznicze i wpływa stymulująco. Limonka, trawa cytrynowa i kolendra dopełniają smaku wzbogacając pastę o orzeźwiające aromatyczne nuty. Pasta curry jest tradycyjnie stosowania w kuchni tajskiej. Znakomita jako dodatek do tajskiego dania curry z wołowiną.
1 szt - 0,100 litr
Kod kreskowy: 8850781701717
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Trawa cytrynowa,
Woda,
Czerwona papryka chili,
Czosnek,
Galangal,
Cebula,
Sól,
Bergamotka,
Kolendra
Dodatkowe informacje
Nie zawiera wzmacniaczy smaku,
Nie zawiera substancji konserwujących,
Nie zawiera sztucznych barwników,
Źródło błonnika pokarmowego.
Opis produktu
Pikantna pasta curry,idealna do warzyw i mięs np.kurczaka.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Adres producenta
Homhual Foods Indrusty Co,Ltd
www.homhual.co.th
Adres zwrotny
Dystrybutor:
De Care Group Sp.z.o.o i Wsp.Sp.Kom
Pieńków 147 A
05-152 Czosnów
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 255 kJ/61 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 11,7 g |
w tym cukry | 1,5 g |
Błonnik | 7 g |
Białko | 0 g |
Sól | 7,8 g |