Pasta Thai Hertiage z kolendry
Udostępnij na FacebookuZnakomita, aromatyczna przyprawa o szerokim zastosowaniu. Jej charakter świetnie równoważą inne wyraziste przyprawy: czosnek, kumin, imbir, trawa cytrynowa i limonka lub mleczko kokosowe. Pasta sporządzona jest na bazie kolendry z olejem sojowym i octem ryżowym. Idealna w pikantnych, wieloskładnikowych sosach (tajskie i hinduskie curry, marokańskie tarziny), jak i łagodzących dodatkach (hinduskie raity, chińskie zupy, meksykańskie guacamole i niektóre salsy).
1 szt - 0,100 litr
Kod kreskowy: 8850781701908
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Kolendra 81,6%,
Ocet ryżowy,
Olej sojowy,
Cukier,
Sól,
Regulator kwasowości:kwas cytrynowy.
Dodatkowe informacje
Nie zawiera wzmacniaczy smaku,
Nie zawiera substancji konserwujących,
Nie zawiera sztucznych barwników.
Opis produktu
Mieszanka świeżej kolendry.Poprawi smak mięsa,ryb,zup i wszystkich dań warzywnych.Znakomita przyprawa o szerokim zastosowaniu.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Adres producenta
Homhual Foods Industry Co,Ltd
www.homhual.co.th
Adres zwrotny
De Care Group Sp.z.o.o i Wsp.Sp.Kom.
Pieńków 147 A
05-152 Czosnów
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 727 kJ/175 kcal |
Tłuszcz | 14,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 9,7 g |
w tym cukry | 5,1 g |
Białko | 1,7 g |
Sól | 0,8 g |