Pasta z tofu paprykowa chili bio
Udostępnij na FacebookuAromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.
1 szt - 0,185 kg
Kod kreskowy: 5902367408701
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
gotowana soja* 57% (soja*, woda), olej słonecznikowy*, papryka* 10%, cebula*, ocet jabłkowy*, sól morska, cukier*, przyprawy naturalne* (curry*, czosnek granulowany*, imbir*, chili* 0,003%)
* produkt pochodzący z kontrolowanych i certyfikowanych upraw ekologicznych.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt zawiera soję.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze do 20C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 h.
Przygotowanie i stosowanie
Produkt można spożywać bezpośrednio. Idealnie smakuje jako dip do warzyw, nachos. Smaruje się nim kanapki, tosty lub wafle kukrydziane.
Adres producenta
NaturAvena sp. z o.o.
ul. Raszyńska 13
05-500 Piaseczno
Polska
Tel.: +48 22 711 43 00
Fax: +48 22 716 95 17
E-mail: biuro@naturavena.pl
Adres zwrotny
NaturAvena sp. z o.o.
ul. Raszyńska 13
05-500 Piaseczno
Polska
Tel.: +48 22 711 43 00
Fax: +48 22 716 95 17
E-mail: biuro@naturavena.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 691kJ/166kcal |
Tłuszcze | 1,1g |
w tym kwasy tłuszczowe | 1,0g |
Węglowodany | 6,4g |
w tym cukry | 2,3g |
Białko | 10,3g |
Sól | 1,13g |