Pasztet Primavika ogórkowy z cieciorką
Udostępnij na FacebookuDelikatny lekko kwaskowy pasztet, o lubianym w Polsce smaku kiszonego ogórka, wyprodukowany na bazie cieciorki. Szczególnie bogaty jest w kwas mlekowy i magnez. Idealnie smakuje zwłaszcza z pełnoziarnistym pieczywem, przybrany plasterkiem pomidora czy cebulki.
1 szt - 0,160 kg
Kod kreskowy: 5900672300697
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda, cieciorka 30%, ogórek kiszony 30%, cebula, olej roślinny rzepakowy, skrobia kukurydziana, przyprawy (zawierają: seler i gorczycę), błonnik pszenny, naturalne aromaty roślinne i drożdżowe, substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz kwas askorbinowy = witamina C, sól.
Opis produktu
Delikatny, lekko kwaskowy pasztet, o lubianym w Polsce, smaku kiszonego ogórka, wyprodukowany na bazie cieciorki. Szczególnie bogaty jest w białko, błonnik, a także w kwas mlekowy i magnez.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt zawiera: śladowe ilości selera i gorczycy.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.
Okres przydatności do spożycia od daty produkcji wynosi 12 miesięcy. Na wieczku podana jest data przydatności do spożycia, która równocześnie jest numerem partii.
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.
Okres przydatności do spożycia od daty produkcji wynosi 12 miesięcy. Na wieczku podana jest data przydatności do spożycia, która równocześnie jest numerem partii.
Przygotowanie i stosowanie
Idealnie smakuje z pełnoziarnistym pieczywem, przybrany plasterkiem pomidora czy cebulki.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Kraj pochodzenia - Polska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 594 kJ / 141 kcal |
tłuszcz | 5,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 19 g |
w tym cukry | 2,7 g |
białko | 4,4 g |
sól | 1,8 g |