Pasztet tradycyjne jadło cielęcy pieczony
Udostępnij na FacebookuPasztet cielęcy pieczony. W polskiej tradycji znany i ceniony od lat. Wszystkie nasze pasztety to efekt starannej i pracochłonnej ręcznej produkcji. Znakomicie i wyraziście przyprawione z dodatkami warzyw i owoców, za to bez bułki i kaszy. Dwukrotnie pieczony. Rozkosz dla smakoszy.
1 szt - 0,160 kg
Kod kreskowy: 5906295169987
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mięso cielęce 80%,
mięso wieprzowe 10%,
wątroba cielęca lub indycza 3%,
jaja,
miód,
jabłko,
marchew,
pietrucha,
cebula suszona,
rozmaryn,
pieprz czarny,
lubczyk,
tymianek,
gałka muszkatołowa,
sól kamienna.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt bezglutenowy.
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: 2°C do 6°C.
Po otwarciu wyjąć z foliowego opakowania i przechowywać w lodówce max do 24 godzin.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
P.H.P. Tradycyjne Jadło Beata Lis,
63-000 Środa Wielkopolska
ul. Górki 12
Masarnia
Pomarzanowice 1
62-010 Pobiedziska
Adres zwrotny
P.H.P. Tradycyjne Jadło Beata Lis,
63-000 Środa Wielkopolska
ul. Górki 12
Masarnia
Pomarzanowice 1
62-010 Pobiedziska
biuro@tradycyjnejadlo.pl
www.tradycyjnejadlo.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1232,5 kJ/ 296,6 kcal |
Tłuszcze | 21,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 9 g |
Węglowodany | 3,4 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 20,9 g |
Sól | 1,1 g |