1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5900531004742
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
wsad waniliowy 20 % (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii)
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
mleko pasteryzowane
Marka
Piątnica
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt typu islandzkiego waniliowy.
Cechy
bogaty w białko
z mieloną laską wanilii
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1℃ do +6°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 116
Wysokość - 112
Głębokość - 116
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
www.piatnica.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
www.piatnica.com.pl
Adres kontaktowy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Oświadczenia żywieniowe
bogaty w białko
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.piatnica.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 350 kJ / 82 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 11 g |
w tym cukry | 11 g |
Białko | 9,6 g |
Sól | 0,06 g |