1 szt - 1,000 kg
Kod kreskowy: 5900531004056
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
serek śmietankowy
twaróg
Marka
Piątnica
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Twaróg sernikowy mielony. Produkt termizowany.
Cechy
nie wymaga masła
wyprodukowano bez stosowania GMO
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +10°C.
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
18-421 Piątnica
ul. Forteczna 3
tel. +(48) 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
18-421 Piątnica
ul. Forteczna 3
tel. +(48) 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Adres kontaktowy
18-421 Piątnica
ul. Forteczna 3
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 135
Wysokość na półce - 135
Szerokość na półce - 135
Waga od dostawcy
Waga brutto - 1100
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 135
Wysokość - 135
Szerokość - 135
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
Przepisy
Przepis na Sernik
Bez dodatku masła
Składniki:
1 kg twarogu sernikowego
7 jaj
1 szklanka cukru pudru
1 łyżka kaszy manny
1 łyżka mąki ziemniaczanej
1 cukier waniliowy lub aromat rumowy
Sposób przygotowania:
Żółtka utrzeć z cukrem na puszystą masę, połączyć z twarogiem sernikowym. Do masy dodać mąkę ziemniaczaną, kaszę mannę, cukier waniliowy lub aromat. Białka ubić z łyżką cukru na puszystą masę, wymieszać delikatnie łyżką z masą sernikową. Przełożyć na blachę wyłożoną papierem pergaminowym. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 70 minut w temperaturze 180°C.
Telefon kontaktowy
+(48) 86 215 64 00
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900531104053
Adres internetowy
www.piatnica.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 846 kJ/ 204 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 2,6 g |
w tym cukry | 2,6 g |
Białko | 8,0 g |
Sól | 0,08 g |