Pierogi z kapustą i grzybami Kuchnia Polki + koszt opak. 0,31 zł
Udostępnij na FacebookuPierogi z kapustą i grzybami. Wyrób garmażeryjny. W delikatnym pierogowym cieście ukryto tradycyjny farsz, którego głównymi składnikami są kapusta i grzyby. Pierogi skąpane w specjalnej omaście nadają się od razu do odgrzania na patelni (bez dodatku oleju). Równie dobrze smakują podgrzewane w kuchence mikrofalowej.
                            
                            1 kg 
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 2538486                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
CIASTO: mąka pszenna, woda, sól, olej roślinny rzepakowy.
FARSZ: kapusta kwaszona 78%, pieczarki 7%, bułka tarta - zawiera gluten, przyprawy - zawiera wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe, olej roślinny rzepakowy, cebula, grzyby leśne 1%, sól, cukier, regulatory kwasowości: octan potasu, mleczan potasu.
OMASTA: cebula, olej roślinny rzepakowy, sól, suszona natka pietruszki.
Zawartość farszu 25%
Marka
" KUCHNIA POLKI "
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Informacje dla alergików: pozostały tekst
W zakładzie używa się surowców alergennych takich jak: mąki pszennej, skorupiaków, jaj, ryb, orzechów arachidowych, mleka, selera
Adres producenta
Kuchnia Polki
ul. Sowia 16
62-080 Tarnowo Podgórne
Adres zwrotny
Kuchnia Polki
ul. Sowia 16
62-080 Tarnowo Podgórne
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 681 kJ / 162 kcal | 
| Tłuszcz | 3,5 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g | 
| Węglowodany | 27 g | 
| w tym cukry | 2,5 g | 
| Białko | 5,3 g | 
| Sól | 1,7 g | 
 
            
