Pierogi z kapustą i grzybami Kuchnia Polki + koszt opak. 0,31 zł
Udostępnij na FacebookuPierogi z kapustą i grzybami.Wyrób garmażeryjny. W delikatnym pierogowym cieście ukryto tradycyjny farsz, którego głównymi składnikami są kapusta i grzyby. Pierogi skąpane w specjalnej omaście nadają się od razu do odgrzania na patelni (bez dodatku oleju). Równie dobrze smakują podgrzewane w kuchence mikrofalowej.
1 kg
Kod kreskowy: 2538486
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
CIASTO:mąka pszenna,woda,sól,olej roślinny rzepakowy.FARSZ:kapusta kwaszona 78%,pieczarki 7%,bułka tarta - zawiera gluten,przyprawy - zawiera wzmacniacze smaku:glutaminian monosodowy,5'-rybonukleotydy disodowe,olej roślinny rzepakowy,cebula,grzyby leśne 1%,sól,cukier,regulatory kwasowości:octan potasu,mleczan potasu.OMASTA:cebula,olej roślinny rzepakowy,sól,suszona natka pietruszki.Zawartość farszu 25%
Marka
" KUCHNIA POLKI "
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Informacje dla alergików: pozostały tekst
W zakładzie używa się surowców alergennych takich jak : mąki pszennej, skorupiaków, jaj, ryb, orzechów arachidowych, mleka, selera
Adres producenta
Kuchnia Polki
ul. Sowia 16
62-080 Tarnowo Podgórne
Adres zwrotny
Kuchnia Polki
ul. Sowia 16
62-080 Tarnowo Podgórne