1 kg
Kod kreskowy: 2892520020006
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Islandia
Opis marketingowy
PŁAT ŚLEDZIOWY MARYNOWANY
Składniki
Składniki: płaty ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) ze skórą marynowane (66%) (płaty ze śledzia atlantyckiego, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu, substancja słodząca: sacharynian sodu) zalewa smakowa (woda, ocet 10%, sól, substancja konserwująca: benzoesan sodu, substancja słodząca: sacharyna), warzywa marynowane (cebula, marchew).
Temperatura przechowywania min - max
2x6 °C
Nazwa producenta
RYBHAND
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,3 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 14 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | <0,5 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,8 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 16 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 921 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 222 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,3 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 14 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | <0,5 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,8 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 16 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 921 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 222 kcal |