Pomysł na pasta kurczak fasola sos miód cebula

Udostępnij na Facebooku

Pasta do kurczaka z fasolką w sosie miodowo-cebulowym. Produkt pasteryzowany.

Pomysł na pasta kurczak fasola sos miód cebula
  • Pomysł na pasta kurczak fasola sos miód cebula
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,080 kg

Kod kreskowy: 59086338

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

karmelizowana cebula 26,0%
woda
suszone warzywa 15,8% (cebula 12,0%, czosnek)
cukier
miód 8,6%
sól
ocet
olej słonecznikowy
cukier karmelizowany
skrobia kukurydziana
przyprawy (pieprz czarny, liść laurowy)
zioła (liść pietruszki, tymianek)
sok cytrynowy

Informacje dla alergików: pozostały tekst

Może zawierać: gluten, soję, mleko, seler, gorczycę.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (zalecana temperatura 4°C - 25°C).

Przygotowanie i stosowanie

500 g piersi z kurczaka + 200 g zielonej fasolki + 100 ml śmietanki 12% + 100 ml wody + 200 g ryżu

Sposób przyrządzenia:
1) Kurczaka pokrój na drobne kawałki i podsmaż na rozgrzanym oleju przez 2 min, dodaj pokrojoną zieloną fasolkę i smaż kolejne 2 min.
2) Dodaj pastę Winiary, wymieszaj i smaż przez 30 sek.
3) Wlej śmietankę 12% wymieszaną z zimną wodą. Dokładnie wymieszaj i gotuj pod przykryciem na średnim ogniu 5 min, mieszając od czasu do czasu. Odparuj do ulubionej ilości sosu. Podawaj z ryżem.

Kraj

Kraj pochodzenia - Ukraina

Adres producenta

Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32,
02-672 Warszawa

Adres zwrotny

Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32,
02-672 Warszawa

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.