Powidła porzeczkowo jabłkowe
Udostępnij na FacebookuPowidłami z czarnych porzeczek i jabłek bez dodatku cukru można posmarować chleb z masłem, tost, bułkę czy rogalika. Dobrze smakują z naturalnymi serkami, kaszami, ryżem gotowanym na mleku. Proponujemy dodać je do porannej owsianki czy musli. Można z nich również przygotować ciekawy sos mięs.
1 szt - 0,310 kg
Kod kreskowy: 5906732624109
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
czarne porzeczki,
jabłka
Dodatkowe informacje
Sporządzono z 200 g owoców na 100 g produktu
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze do 30°C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk, Pająków 25b, 26-704 Przyłęk, www.przetwory.com
Adres zwrotny
Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk, Pająków 25b, 26-704 Przyłęk, www.przetwory.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 358 kJ / 86 kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 19 g |
w tym cukry | 15 g |
Białko | 1,6 g |
sól | 0 g |