1 szt  - 1,000 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5908275688587                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
twaróg
Marka
Président
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Twaróg 4 % tłuszczu.
Cechy
wyprodukowane w Polsce z polskiego mleka
nie wymaga mielenia
Opis produktu
Do ciast i naleśników.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od + 2 ℃ do + 6 ℃. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny. Występowanie serwatki jest naturalne dla twarogu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 135
Szerokość - 132
Głębokość - 131
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7, 
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
www.serypresident.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7, 
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
www.serypresident.pl
Kontakt
Lactalis Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Olkuska 7, 
02-604 Warszawa
Przepisy
Krakowski sernik z kratką
Składniki:
Kruche ciasto:
- 1,5 szklanki mąki krupczatki (może być tortowa)
- 100 g masła
- 2 żółtka
- 1 łyżeczka cukru wanilinowego
- ¼ szklanki cukru
- 1-2 łyżki kwaśnej śmietany 12 %
- ½ łyżeczki proszku do pieczenia
Masa serowa:
- 1 kg Twarogu Sernikowego Président
- 8 jaj
- 200 g masła
- 250 g cukru
- 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej
- 1 łyżka mąki pszennej
- cukier wanilinowy
- starta skórka pomarańczowa, można dodać rodzynki
Sposób przygotowania
Kruche ciasto: zagnieść ciasto z podanych składników i włożyć do lodówki na 30 min. Masa: Żółtka utrzeć z masłem, cukrem i cukrem wanilinowym, połączyć z serem, dodać skórkę pomarańczową i rodzynki, wszystko wymieszać. Dodać mąkę ziemniaczaną i pszenną. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie dodać do masy serowej. 2/3 ciasta rozwałkować i rozłożyć na spodzie blachy, nakłuć widelcem i wstawić do nagrzanego do 200 ℃ piekarnika, piec 15 min. Następnie na spód wiać masę serową, na wierzchu z pozostałej części ciasta ułożyć kratkę. Piec ok. 60-70 min. w temperaturze 180 ℃.
Kraj
Country of Origin - Poland
Recykling - pozostały tekst
Opakowanie plastik metal
Zerwij wieczko
Email kontaktowy
jakosc@lactalis.pl
Adres internetowy
www.serypresident.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 384 kJ / 92 kcal | 
| Tłuszcz | 4,0 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g | 
| Węglowodany | 4,2 g | 
| w tym cukry | 3,9 g | 
| Białko | 9,7 g | 
| Sól | 0,10 g |