1 szt - 0,050 kg
Kod kreskowy: 7622210310002
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
skrobia pszenna
skrobia ziemniaczana
olej rzepakowy
emulgatory (lecytyny sojowe, E 476)
odtłuszczone mleko w proszku
sól
aromat
cukier
olej palmowy
miazga kakaowa
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
substancje spulchniające (E 500, E 503)
mąka pszenna
serwatka w proszku (z mleka)
tłuszcz kakaowy
aromat (zawiera orzechy laskowe)
tłuszcz mleczny
Marka
Prince Polo
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kruchy wafelek z kremem o smaku orzechowym (49 %) oblany czekoladą mleczną (30 %).
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Soja - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 14
Szerokość - 197
Wysokość - 60
Rodzaj opakowania
Typ - Folia kurczliwa
Adres zwrotny
Mondelez Polska Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Infolinia 801 066 006
Kontakt
Mondelez Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Waga od dostawcy
Waga brutto - 53
Dodatki
Flavours - Contains
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 066 006
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 1 wafelek (50 g).
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Opakowanie logistyczne
GTIN - 07622210310040
Adres dystrybutora
Mondelez Polska Sp. z o.o.,
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Infolinia 801 066 006
opłata według taryfy operatora
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 50 g | %* / 50 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2203 kJ | 1102 kJ | 13 % |
Wartość energetyczna | 527 kcal | 263 kcal | 13 % |
Tłuszcz | 28 g | 14 g | 20 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g | 7,6 g | 38 % |
Węglowodany | 61 g | 31 g | 12 % |
w tym cukry | 39 g | 19 g | 22 % |
Błonnik | 2,5 g | 1,3 g | - |
Białko | 5,6 g | 2,8 g | 6 % |
Sól | 0,23 g | 0,11 g | 2 % |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
Opakowanie zawiera 1 wafelek (50 g). |