PROSPONA FRUŻELINA WIŚNIA W ŻELU 380G
Udostępnij na FacebookuFrużelina® PROSPONA – to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoców zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki ładnie zachowanym owocom i delikatnej konsystencji ma szerokie zastosowanie, jako dodatek do deserów, gofrów, bitej śmietany oraz mas cukierniczych. Produkt ten jest termostabilny – nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Produkt gotowy do bezpośredniego użycia. Zastosowanie: - do ciast francuskich, półfrancuskich i tradycyjnych, wypiekanych bezpośrednio lub zamrożonych, - dodatek do deserów, gofrów, lodów, bitej śmietany i mas cukierniczych, - dodatek do dań gastronomicznych: makaronu, pierogów, ryżu, naleśników.
1 szt - 0,380 kg
Kod kreskowy: 5901491600098
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Frużelina® PROSPONA – to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoców zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu.
Dzięki ładnie zachowanym owocom i delikatnej konsystencji ma szerokie zastosowanie, jako dodatek do deserów, gofrów, bitej śmietany oraz mas cukierniczych. Produkt ten jest termostabilny – nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Produkt gotowy do bezpośredniego użycia.
Zastosowanie:
- do ciast francuskich, półfrancuskich i tradycyjnych, wypiekanych bezpośrednio lub zamrożonych,
- dodatek do deserów, gofrów, lodów, bitej śmietany i mas cukierniczych,
- dodatek do dań gastronomicznych: makaronu, pierogów, ryżu, naleśników.
Składniki
wiśnie (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
PROSPONA SP. Z O.O.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,6 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,6 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 16 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 20 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 366 |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 86 |
W porcji 95 g | |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 15 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 348 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 82 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 19 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,6 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,6 g |