Krokus Przecier pomidorowy 340 g

Udostępnij na Facebooku

- ze świeżych pomidorów a nie z koncentratu - z wyczuwalnym miąższem pomidorów - 32 mg polifenoli na 100 g

Krokus Przecier pomidorowy 340 g
  • Krokus Przecier pomidorowy 340 g
  • Krokus Przecier pomidorowy 340 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,340 litr

Kod kreskowy: 5906732624413

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

sól

pomidory

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Przecier pomidorowy. Produkt pasteryzowany.

Marka

Krokus

Opis produktu

- ze świeżych pomidorów a nie z koncentratu
- z wyczuwalnym miąższem pomidorów
- 32 mg polifenoli na 100 g

Dodatkowe informacje

Dziedzictwo Kulinarne
Mazowsze

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.

Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 125

Szerokość - 72

Głębokość - 72

Rodzaj opakowania

Typ - Słoik

Adres producenta

KROKUS Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk Sp. j.
Pająków 25 B
26-704 Przyłęk

Adres zwrotny

KROKUS Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk Sp. j.
Pająków 25 B
26-704 Przyłęk
tel. 48 677 50 23
www.przetwory.com

Adres kontaktowy

Pająków 25 B
26-704 Przyłęk

Kontakt

KROKUS Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk Sp. j.

O producencie

Krokus
Tradycja i natura

Telefon kontaktowy

486775023

Adres internetowy

www.przetwory.com

Wartości odżywcze

Wartości odżywczew 100 g
Wartość energetyczna174 kJ/42 kcal
Tłuszcz0,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
Węglowodany9 g
- w tym cukry6 g
Białko1,5 g
Sól0,5 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.