Kamis Przyprawa do papryki konserwowej 30g
Udostępnij na FacebookuMarynowanie, czyli jedna z metod konserwowania warzyw, owoców czy grzybów, to sposób, by zatrzymać pełnię ich smaku na czas zimy, gdy natura zasypia. Odkręcam wtedy słoik i upajam się jędrnymi płatami papryki żółtej i czerwonej, zgrabnymi owockami papryki czereśniowej, zatopionymi w octowej zalewie z dodatkiem przypraw, oleju lub oliwy, miodu czy wina.
1 szt - 0,030 kg
Kod kreskowy: 5900084254618
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Marynowanie, czyli jedna z metod konserwowania warzyw, owoców czy grzybów, to sposób, by zatrzymać pełnię ich smaku na czas zimy, gdy natura zasypia. Odkręcam wtedy słoik i upajam się jędrnymi płatami papryki żółtej i czerwonej, zgrabnymi owockami papryki czereśniowej, zatopionymi w octowej zalewie z dodatkiem przypraw, oleju lub oliwy, miodu czy wina.
Składniki
Gorczyca biała - 63%, nasiona kopru, marchew, pieprz czarny, ziele angielskie - 3%.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
McCormick Polska S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,12 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 22 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 5,2 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 16 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 22 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1637 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 394 kcal/100g |