PUREE Z MARCHWI I ZIEMNIACZKÓW Z JAGNIĘCINĄ HiPP BIO 190 g
Udostępnij na FacebookuPuree z marchewki i ziemniaczków z jagnięcina HiPP BIO. Pełnowartościowy posiłek warzywno-mięsny dla niemowląt. - bez dodatku soli – naturalny, delikatny smak; - kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 –ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych; - bez aromatów i zagęstników – przy rozwarstwieniu wymieszaj; - zgodnie z przepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących ani barwników - bez składników modyfikowanych genetycznie* *zgodnie z rozporządzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej
                            
                            1 szt  - 0,190 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 4062300282001                        
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Otwarty słoiczek z cała zawartoscia lub odpowiednia porcje przełozona do miseczki podgrzej w „kapieli wodnej” lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdz temperature. Pozostała, niepodgrzana zawartosc słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zuzyj nastepnego dnia. Uzywaj plastikowej łyzeczki.
Opis marketingowy
Puree z marchewki i ziemniaczków z jagnięcina HiPP BIO. Pełnowartościowy posiłek warzywno-mięsny
dla niemowląt.
- bez dodatku soli – naturalny, delikatny smak;
- kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 –ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych;
- bez aromatów i zagęstników – przy rozwarstwieniu wymieszaj;
- zgodnie z przepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących ani barwników
- bez składników modyfikowanych genetycznie*
*zgodnie z rozporządzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej
Składniki
warzywa* 56% (marchew* 38%, ziemniaki* 18%), woda,
mięso jagnięce* 8%, ugotowany ryz*, olej rzepakowy* 1,1%.
*z rolnictwa ekologicznego
PRODUKT BEZGLUTENOWY.
Nazwa producenta
HiPP
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,05 g | 
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,1 g | 
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,6 g | 
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,5 g | 
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,7 g | 
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,4 g | 
| Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 232 kJ | 
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 56 kcal | 
| g/100g | |
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,05 g | 
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,1 g | 
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,6 g | 
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,5 g | 
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,7 g | 
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,4 g | 
| Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 232 kJ | 
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 56 kcal | 
            

