PUREE Z MARCHWI I ZIEMNIACZKÓW Z JAGNIĘCINĄ HiPP BIO 190 g
Udostępnij na FacebookuPuree z marchewki i ziemniaczków z jagnięcina HiPP BIO. Pełnowartościowy posiłek warzywno-mięsny dla niemowląt. - bez dodatku soli – naturalny, delikatny smak; - kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 –ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych; - bez aromatów i zagęstników – przy rozwarstwieniu wymieszaj; - zgodnie z przepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących ani barwników - bez składników modyfikowanych genetycznie* *zgodnie z rozporządzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej
1 szt - 0,190 kg
Kod kreskowy: 4062300282001
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Otwarty słoiczek z cała zawartoscia lub odpowiednia porcje przełozona do miseczki podgrzej w „kapieli wodnej” lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdz temperature. Pozostała, niepodgrzana zawartosc słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zuzyj nastepnego dnia. Uzywaj plastikowej łyzeczki.
Opis marketingowy
Puree z marchewki i ziemniaczków z jagnięcina HiPP BIO. Pełnowartościowy posiłek warzywno-mięsny
dla niemowląt.
- bez dodatku soli – naturalny, delikatny smak;
- kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 –ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych;
- bez aromatów i zagęstników – przy rozwarstwieniu wymieszaj;
- zgodnie z przepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących ani barwników
- bez składników modyfikowanych genetycznie*
*zgodnie z rozporządzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej
Składniki
warzywa* 56% (marchew* 38%, ziemniaki* 18%), woda,
mięso jagnięce* 8%, ugotowany ryz*, olej rzepakowy* 1,1%.
*z rolnictwa ekologicznego
PRODUKT BEZGLUTENOWY.
Nazwa producenta
HiPP
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,05 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,1 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,6 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,5 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,4 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 232 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 56 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,05 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,1 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,6 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,5 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,4 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 232 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 56 kcal |