1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 8413376030380
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko krowie
sól
pleśń Penicilium
stabilizator - chlorek wapnia
pasteryzowana śmietana
kultury bakterii
podpuszczka
Marka
Quesos El Pastor
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Hiszpański ser, miękki, podpuszczkowy z przerostem niebieskiej pleśni.
Dodatkowe informacje
elpastor.com
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 123
Szerokość - 124
Głębokość - 26
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Quesos El Pastor - Hijos de Salvador S.A.,
Ctra. de Mozar, Km. 1,
49620 Santa Cristina de La Polvorosa (Zamora),
Hiszpania
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o. Sp. k.,
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa,
Polska
Kontakt
Jansen Sp. z o.o. Sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa,
Polska
Adres dystrybutora
Jansen Sp. z o.o. Sp. k.,
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa,
Polska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1391 kJ / 333 kcal |
Tłuszcz | 25,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17,8 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 25,8 g |
Sól | 3,2 g |