1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 8413376030380
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
podpuszczka
pasteryzowane mleko krowie
sól
pleśń Penicilium
stabilizator - chlorek wapnia
pasteryzowana śmietana
kultury bakterii
Marka
Quesos El Pastor
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Hiszpański ser, miękki, podpuszczkowy z przerostem niebieskiej pleśni.
Dodatkowe informacje
elpastor.com
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 123
Głębokość - 26
Szerokość - 124
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Quesos El Pastor - Hijos de Salvador S.A.,
Ctra. de Mozar, Km. 1,
49620 Santa Cristina de La Polvorosa (Zamora),
Hiszpania
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o. Sp. k.,
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa,
Polska
Kontakt
Jansen Sp. z o.o. Sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa,
Polska
Adres dystrybutora
Jansen Sp. z o.o. Sp. k.,
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa,
Polska
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1391 kJ / 333 kcal |
| Tłuszcz | 25,3 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17,8 g |
| Węglowodany | 0,5 g |
| w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 25,8 g |
| Sól | 3,2 g |