1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5906660324034
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka pszenna ,
jajka świeże ,
kapusta ,
suszone borowiki ,
grzyby mun ,
sos sojowo - grzybowy ,
cebula ,
czosnek ,
sól ,
pieprz ,
olej
Zawartość nadzienia nie mniej niż 14%.
mąka pszenna,
jaja świeże,
kapusta,
suszone borowiki,
grzyby mun,
sos sojowo-grzybowy
Dodatkowe informacje
Po ugotowaniu uzyskuje się około 500g pierożków.
Chronić przed przekłuciem.
Produkt pasteryzowany , w torebce pozbawionej próżni nie nadaje się do spożycia.
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu torebki zawartość wrzucić do dużej ilości wrzącej , osolonej wody i powoli gotować przez 10-12 minut.
Pierożki mogą stanowić samodzielne danie serwowane oliwą z oliwek , roztopionym masłem , parmezanem , natką pietruszki , skwarkami mięsnymi lub warzywnymi . Smakują wyśmienicie z rozmaitymi sosami oraz dodatek do zup , dań głównych lub sałatek.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Donagra Plus Sp.z.o.o
ul.J.Kilińskiego 5
88-100 Inowrocław
Adres zwrotny
Donagra Plus Sp.z.o.o
ul.J.Kilińskiego 5
88-100 Inowrocław
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1058 kJ/250 kcal |
| Tłuszcz | 1,3 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
| Węglowodany | 51,0 g |
| w tym cukry | 3,2 g |
| Białko | 6,9 g |
| Błonnik | 3,2 g |
| Popiół | 1,32 g |
| Sód | 0,32 g |
| NaCI ( Nax2,5g ) | 0,80 g |
