1 szt - 0,400 litr
Kod kreskowy: 5908312380306
Dodatkowe informacje
Producent
Robico
Ten smak Robicolosalną różnicę
Składniki
maślanka naturalna
serwatka w proszku
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii mlekowych
Marka
Robico
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Maślanka
O marce
Ten smak Robicolosalną różnicę
Dodatkowe informacje
wielka orkiestra świątecznej pomocy
Program Policz się z cukrzycą
WW 0,51
WB 0,14
WT 0,14
WBT 0,28
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: od 2°C do 6°C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 183
Szerokość - 64
Głębokość - 64
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
Wyprodukowano dla
FZZPM w Polsce Zakładu Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
przez
OSM w Radomsku
ul. Jagiellońska 4
97-500 Radomsko
Adres zwrotny
Zakład Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
tel./fax +48 22 621 01 51
Więcej na www.robico.com.pl
Kontakt
Zakład Usług Handlowych ROBICO
Adres kontaktowy
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
Telefon kontaktowy
+48226210151
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05908312380405
Adres internetowy
www.robico.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 200 kJ/48 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 5,1 g |
W tym cukry | 5,1 g |
Białko | 3,4 g |
Sól* | 0,14 g |
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |