Rolmlecz Serek waniliowy 4 x 150 g

Udostępnij na Facebooku

Rolmlecz Serek waniliowy 4 x 150 g
  • Rolmlecz Serek waniliowy 4 x 150 g
  • Rolmlecz Serek waniliowy 4 x 150 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,600 kg

Kod kreskowy: 5900820018559

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Rolmlecz

50 lat serka z krówką

Składniki

naturalny aromat waniliowy

śmietanka

kultury bakterii mlekowych

białka mleka

cukier

mleko

naturalne aromaty

Marka

Rolmlecz

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Serek homogenizowany waniliowy.

O marce

50 lat serka z krówką

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Warunki przechowywania

Maks. temp. °C - 8

Min. temp. °C - 1

Przechowywanie

Należy spożyć do: data, numer partii na wieczku. Przechowywać w temp. od +1 °C do +8 °C.

Jednostka sprzedażowa

Głębokość - 140

Szerokość - 184

Wysokość - 54

Rodzaj opakowania

Typ - Kubek

Adres producenta

Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl

Adres zwrotny

Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl

Kontakt

Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie

Adres kontaktowy

ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo

Dodatki

Flavours - Contains

Kraj

Country of Origin - Poland

Adres internetowy

www.mlekpol.com.pl

Wartości odżywcze

Wartości odżywczeWartość odżywcza w 100 g produktu:
energia552 kJ / 132 kcal
tłuszcz5,5 g
w tym - kwasy nasycone3,6 g
węglowodany13 g
w tym - cukry12,5 g
białko7,5 g
sól0,10 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.