Salami Bell z serem kg
Udostępnij na FacebookuKiełbasa wieprzowa, drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, dojrzewająca, w posypce serowej. Od strony klipsa część niejadalnej osłonki.
1 kg
Kod kreskowy: 280835
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mięso wieprzowe,
tłuszcz wieprzowy,
powłoka serowa (ser tarty 6% (mleko pasteryzowane, białka mleka, sól, stabilizator: chlorek wapnia (E509), kultury bakterii mlekowych, podpuszczka, barwnik: annato (E160B)), żelatyna wieprzowa, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym (E472c); substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202); regulator kwasowości: octany sodu (E262); substancja zagęszczająca: guma ksantanowa (E415); przyprawy, ekstrakty przypraw), sól, pieprz biały, czosnek, maltodekstryna, glukoza, sacharoza, dekstroza, syrop glukozowy, aromaty, barwnik: kwas karminowy (E120); koncentrat soku buraka ćwikłowego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330); przeciwutleniacze: ekstrakty z rozmarynu (E392), kwas askorbinowy (E300), askorbinian sodu (E301); kultury starterowe, substancja konserwująca: azotyn sodu (E250). Przed spożyciem należy usunąć klips i pozostałość osłonki pod pętelką.
Dodatkowe informacje
100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 116 g mięsa wieprzowego.
Przechowywanie
0 - 17 °C
Adres producenta
Bell Polska Sp. z o.o.
Mokra 11, 32-005 Niepołomice
Adres zwrotny
Bell Polska Sp. z o.o.
Mokra 11, 32-005 Niepołomice
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1886 kJ /456 kcal |
Tłuszcz | 42 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 2,5 g |
w tym cukry | 0,6 g |
białko | 17 g |
sól | 3,5 g |