1 szt - 0,050 kg
Kod kreskowy: 8858744801023
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sos RYBNY (ANCHOIS, sól, cukier)
czosnek
bazylia 25%
bulion drobiowy (SOJA, suszony kurczak, hydrolizaty białek roślinnych, białka MLEKA, wzmacniacz smaku: 5'rybonukleotydy disodowe)
tłuszcz palmowy
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
chilli
cukier
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos tajski z bazylią. Produkt bezglutenowy.
Marka
Kanokwan
Zalecenia dla alergików
Gluten - Nie zawiera
Ryba - Zawiera
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 168
Szerokość - 119
Głębokość - 9
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
www.decare.pl
Adres kontaktowy
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
Kontakt
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Przepisy
"Aromatyczne tofu z grzybami."
Przykładowe danie dla 2-3 osób:
- Na rozgrzaną patelnię wlewamy 3 łyżki oleju.
- Wrzucamy 200 g pokrojonego w kostkę sera tofu i podsmażamy.
- Następnie kroimy w paski paprykę (100 g) oraz grzyby (ok. 100 g), wszystko wrzucamy do tofu i smażymy 3-5 minut.
- Na koniec całość polewamy sosem Holy Basil i krótko dusimy, aż do wydobycia aromatu potrawy (3-5 minut).
- Podajemy z gotowanym na parze ryżem.
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Tajlandii.
Adres internetowy
www.decare.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1315 kJ / 316 kcal |
tłuszcz | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
węglowodany | 22 g |
w tym cukry | 8,1 g |
błonnik | 5,8 g |
białko | 5,8 g |
sól | 8,0 g |