1 szt - 0,220 kg
Kod kreskowy: 5902353028111
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, jaja, gorczycę, soję, mleko, seler i gluten (z pszenicy i owsa).
Składniki
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
sól
cebula
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego
koncentrat pomidorowy
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
olej rzepakowy
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
cukier
aromat papryki
Marka
SEKO
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego lub bałtyckiego 54,5 % z cebulą soloną 18 % i koncentratem pomidorowym 2,5 % w oleju rzepakowym 22,7 %.
Cechy
bez wzmacniaczy smaku
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Owies - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 35
Szerokość - 127
Głębokość - 128
Rodzaj opakowania
Typ - Okładka
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Kontakt
SEKO S.A.
O producencie
Polski Producent
Adres kontaktowy
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
Dodatki
Przeciwutleniacze - Zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
Wzmacniacze smaku - Nie zawiera
konserwanty - Zawiera
Telefon kontaktowy
+48 52 510 81 40
Recykling - pozostały tekst
Tacka - plastik
Etykieta - papier
Adres internetowy
www.sekosa.pl
Numer fax
+48 52 396 73 51
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus, Clupea harengus membras
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartoć odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1251 kJ / 302 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g |
Węglowodany | 7,6 g |
w tym cukry | 7,0 g |
Białko | 8,0 g |
Sól | 1,8 g |