Ser kozi Polder Mediterano
Udostępnij na FacebookuPolder Blanc Mediterrano. Ser kozi podpuszczkowy dojrzewający produkowany w Holandii
                            
                            1 kg 
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 15782                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko kozie, 
sól, 
mix przypraw włoskich (pomidory 0,1%, cebula 0,1%, oregano, majeranek), 
oliwki 0,4%, 
czosnek 0,1%, 
podpuszczka, 
kultury bakterii.
Opis produktu
Oryginalny holenderski ser produkowany w stu procentach z mleka koziego. Ser twardy o wyrazistym smaku. Dodatek oliwek, czosnku i włoskich przypraw wzbogaca jego smak i nadaje niepowtarzalny aromat. Ser o wszechstronnym zastosowaniu: na deskę serów, kanapki, koreczki i do sałatek.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: + 4°C do + 7°C
Adres producenta
Kaasmakerij Henri Willig B.V., 
Venus 16-18, 
8448 GW Heerenveen, 
Holandia
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp.j
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | 
|---|---|
| wartość energetyczna | 1662 kJ / 397 kcal | 
| tłuszcz | 34 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g | 
| węglowodany | <0,5 g | 
| w tym cukry | <0,5 g | 
| białko | 24 g | 
| sól | 2 g | 
 
            
