Ser landle weinkase z winem
Udostępnij na FacebookuSer landle weinkase z winem - Ser z mleka krowiego w formie kręgu. Charakteryzuje się ciemnoczerwoną skórką, która powstaje dzięki przemywaniu sera winem podczas dojrzewania. Posiada gładką i jędrną konsystencją. Lekko słodki i owocowy w smaku.
1 kg
Kod kreskowy: 76133
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko krowie,
bakterie fermentacji mlekowe,j
podpuszczka mikrobiologiczna,
czerwone wino w skórce.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze : + 6°C do + 8°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Austria
Adres producenta
Vorarlberg Milch
Nofler Strasse 62
A-6800 Feldkirch
Austria
Adres zwrotny
Dystrybutor:
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1573 kJ/ 375 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 20 g |
Węglowodany | <0,1 g |
w tym cukry | <0,1 g |
Białko | 25 g |
Sól | 2 g |