1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5906519000553
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko częściowo odtłuszczone, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Opis produktu
ser twarogowy posiada żywe kultury bakterii
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2° C do +8° C
Adres producenta
Zakład Mleczarski Figand Sp.J Leszek Figarski i Wspólnicy
Kol. Wawrzyszów 29
26-625 Wolanów
Tel. (48) 6186628
Adres zwrotny
Zakład Mleczarski Figand Sp.J Leszek Figarski i Wspólnicy
Kol. Wawrzyszów 29
26-625 Wolanów
Tel. (48) 6186628
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 639kJ/153kcal |
tłuszcz | 8,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,7 g |
węglowodany | 4,2 g |
w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 16 g |
sól | 0,10 g |