Sertop Tychy Ser topiony z szynką 100 g
Udostępnij na FacebookuSer topiony z szynką oferowany w kostce 100 g to idealna porcja na śniadanie, zapakowana w ekonomicznych opakowaniu.
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900746002038
Dodatkowe informacje
Producent
Sertop
SERTOP sp. z o.o. to firma z ponad sześćdziesięcioletnią tradycją i jeden z największych producentów serów topionych w Polsce. Oferuje konsumentom szeroki asortyment serów topionych, a osobom przywiązanym do tradycji – sery smażone.
Składniki
ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej)
serwatka w proszku (z mleka)
masło
sole emulgujące: E450, E452, E339
mleko w proszku odtłuszczone
sól
mleko odtłuszczone
szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przypraw w tym seler, wzmacniacz smaku: E621)
Marka
Sertop
Cechy
Ser topiony Gouda/ chili z bazylią Protein w krążku 140 g
Opis produktu
Ser topiony z szynką oferowany w kostce 100 g to idealna porcja na śniadanie, zapakowana w ekonomicznych opakowaniu.
O marce
SERTOP sp. z o.o. to firma z ponad sześćdziesięcioletnią tradycją i jeden z największych producentów serów topionych w Polsce. Oferuje konsumentom szeroki asortyment serów topionych, a osobom przywiązanym do tradycji – sery smażone.
Zalecenia dla alergików
Seler - Zawiera
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +10°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 10
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 25
Szerokość - 73
Wysokość - 55
Rodzaj opakowania
Typ - Folia kurczliwa
Adres producenta
SERTOP sp. z o.o.,
ul. Przemysłowa 58,
43-100 Tychy
Adres zwrotny
SERTOP sp. z o.o.,
ul. Przemysłowa 58,
43-100 Tychy
Kontakt
SERTOP sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Przemysłowa 58,
43-100 Tychy
Kraj
Country of Origin - Poland
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 915 kJ/220 kcal |
tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tł. nasycone | 11 g |
węglowodany | 7 g |
w tym cukry | 3 g |
białko | 12 g |
sól | 2 g |