SKÓRKA POMARAŃCZOWA KANDYZOWANA 100G
Udostępnij na FacebookuTo produkty otrzymane z owoców poddanych procesowi wysycenia cukrem. Dzięki odpowiedniej zawartości cukru długo zachowują swą jędrność, barwę oraz kształt. Owoce kandyzowane to produkty termo-stabilne; nie zmieniają swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zastosowanie: kolorowa i naturalna dekoracja tortów, mas lodowych, ciast, deserów; dodatek do wyrobów cukierniczych, piekarskich i gastronomicznych; składnik mas lodowych; doskonałe do oblewania czekoladą.
                            
                            1 szt  - 0,100 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5901491410130                        
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
To produkty otrzymane z owoców poddanych procesowi wysycenia cukrem. Dzięki odpowiedniej zawartości cukru długo zachowują swą jędrność, barwę oraz kształt. Owoce kandyzowane to produkty termo-stabilne; nie zmieniają swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zastosowanie: kolorowa i naturalna dekoracja tortów, mas lodowych, ciast, deserów; dodatek do wyrobów cukierniczych, piekarskich i gastronomicznych; składnik mas lodowych; doskonałe do oblewania czekoladą.
Składniki
skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowo - fruktozowy, regulator kwasowośi - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
PROSPONA SP. Z O.O.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g | 
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,2 g | 
| Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 8,5 g | 
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 49 g | 
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 70 g | 
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g | 
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g | 
| Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1308 | 
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 309 | 
| W porcji 25 g | |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g | 
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g | 
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 76 kcal | 
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g | 
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 2,1 g | 
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,3 g | 
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 321 kJ | 
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 12 g | 
| Zawartość węglowodanów w porcji | 18 g | 
 
            
