1 szt
Kod kreskowy: 5900820001544
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
śmietanka
kultury bakterii mlekowych
Marka
Mlekpol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Śmietana.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Wymieszać przed użyciem.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w temperaturze od +1°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 95
Wysokość - 118
Szerokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65,
16-100 Sokółka
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65,
16-100 Sokółka
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65,
16-100 Sokółka
Kraj
Country of Origin - Poland
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
energia | 563 kJ / 136 kcal |
tłuszcz w tym | 12 g |
- kwasy nasycone | 8,0 g |
węglowodany w tym | 4,0 g |
- cukry | 4,0 g |
białko | 3,0 g |
sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |