1 szt - 0,175 kg
Kod kreskowy: 5900197006012
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
śmietanka
żywe kultury bakterii
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Śmietana 18% tłuszczu.
Cechy
prosty skład
gęsta i kremowa
2 składniki: śmietanka z polskiego mleka, żywe kultury bakterii
firma polska
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przygotowanie i stosowanie
Przed dodaniem śmietany do gorących potraw należy ją zahartować!
1. Do naczynia ze śmietaną dodaj kilka łyżek gorącej zupy.
2. Energicznie wymieszaj.
3. Tak zahartowaną śmietanę wlej powoli do gorącej zupy.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 61
Szerokość - 94
Głębokość - 94
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Poland
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 759 kJ / 184 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany | 3,0 g |
w tym cukry | 3,0 g |
Białko | 2,5 g |
Sól | 0,11 g |