Sok NFC jabłkowo-marchwiowy 100% Dolina Czerska 3L
Udostępnij na FacebookuNasz sok uzyskiwany jest za pomocą tradycyjnej technologii, tłoczenia na zimno.
Produkt chwilowo niedostępny
1 szt - 3,000 litr
Kod kreskowy: 5905669174961
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Nasz sok uzyskiwany jest za pomocą tradycyjnej technologii, tłoczenia na zimno.
Składniki
sok jabłkowy 50%, sok marchwiowy 50%, witamina C
Sposób przechowywania
chronić przed światłem, przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
0 - 20 °C
Nazwa producenta
MBF S.A
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0 g |
| Zawartość białek | 0,5 g |
| Zawartość błonnika | 0 g |
| Skrobia | 0 g |
| Alkohole wielowodorotlenowe - poliole | 0 g |
| Cukry | 10 g |
| Zawartość węglowodanów | 10 g |
| Kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 0 g |
| Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0 g |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 g |
| Wartość energetyczna kJ | 186 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 44 kcal |
| W porcji 250 ml | |
| Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | 0 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia) | 0 g |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0 g |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,1 g |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 25 g |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 110 kcal |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 26 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 0 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 466 kJ |
| % RWS* w porcji | |
| Wartość energetyczna kcal (energia) | 5 %RWS |
| Wartość energetyczna kJ | 5 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 10 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (cukry) | 27 %RWS |
| Zawartość białek (ogólnie) | 2 %RWS |
