Sok z buraków z jabłkiem 330ml Dawtona
Udostępnij na FacebookuSok z Buraków z Jabłkiem Dawtona to doskonały pomysł dla wszystkich zapracowanych. Będzie idealny w menu tych, którzy potrzebują wzmocnienia i dodatkowej dawki energii. Ze względu na swoje prozdrowotne właściwości burak jest niezwykle cenionym warzywem. Wzbogacony sokiem z soczystych, polskich jabłek oraz przecierem m.in. z selera i imbiru nabiera wyrazu i lekkości. Czas na przerwę!
1 szt - 0,330 litr
Kod kreskowy: 5901713011046
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Sok z Buraków z Jabłkiem Dawtona to doskonały pomysł dla wszystkich zapracowanych. Będzie idealny w menu tych, którzy potrzebują wzmocnienia i dodatkowej dawki energii. Ze względu na swoje prozdrowotne właściwości burak jest niezwykle cenionym warzywem. Wzbogacony sokiem z soczystych, polskich jabłek oraz przecierem m.in. z selera i imbiru nabiera wyrazu i lekkości. Czas na przerwę!
Składniki
zagęszczony sok i przecier z: buraków ćwikłowych (87%), jabłek (10%), selera naciowego, cytryn, imbiru, czosnku, sól, przyprawy
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
0 - 18 °C
Nazwa producenta
„Dawtona” Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,48 g |
Zawartość białek | 0,7 g |
Zawartość błonnika | 0,5 g |
Cukry | 7 g |
Zawartość węglowodanów | 7 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kJ | 135 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 32 kcal |
W porcji 330 ml | |
Zawartość węglowodanów w porcji | 23 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 23 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2,3 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 446 kJ |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,6 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 107 kcal |