Mancuso Sorbet cytrynowy przekładany cytrynową pastą variegato, ozdobiony skórką cytrynową, 340 g (473 ml)
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,340 kg
Kod kreskowy: 5903148220130
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Gotowe do spożycia.
Kraj pochodzenia głównego składnika
Włochy
Składniki
woda, cukier, sok z cytryny (z soku zagęszczonego) 15%, cytrynowa pasta variegato 10% [syrop glukozowy, sok z cytryny (z soku zagęszczonego) 52,5%, cukier, emulgatory: sorbitol, glicerol; zagęstnik: pektyna; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego; aromat; barwnik: beta-karoten], syrop glukozowy, dekstroza, skórka z cytryny 2% (skórka z cytryny, syrop glukozowo-fruktozowy, sacharoza, sok z cytryny (z soku zagęszczonego), substancja konserwująca: dwutlenek siarki], białko MLEKA, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma guar; aromat.
Sposób przechowywania
produkt mrożony, chronić przed rozmrożeniem
Temperatura przechowywania min - max
poniżej -18 °C
Nazwa producenta
MANCUSO
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,04 g |
Zawartość białek | 0,9 g |
Cukry | 31 g |
Zawartość węglowodanów | 31 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kJ | 539 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 129 kcal |